Cart

You have 0 item(s)

Cart
Perfag
ERFA-gruppe omkring printteknologi og -kvalitet

Foreningen PERFAG

mail: Kontakt foreningen PERFAG 
ERFA-gruppe omkring printteknologi og -kvalitet 

3P Testing

3P Third Party Testing er et uafhængigt testhus, der bidrager til PERFAG's erfa-arbejde med ekspertviden vedrørende kvalitetstest af råprint samt pålidelighed af monterede print ud fra materiale relaterede fejlanalyser.

3P har standard testprogram for råprint med fokus på verifikation af printpålidelighed på kort og lang sigt. Undersøgelsens tekniske dokumentation er fleksibel og fyldestgørende, så yderligere undersøgelser og dokumentation undgås.

3P's hovedaktivitet er at være ledende internationalt testcenter for LAN kabling teknologi. 3P er akkrediteret af DANAK / ILAC som uafhængigt godkendt testhus. 

Circle Consult

Circle Consult er et udviklingshus der leverer effektiv udvikling af elektronik og software i høj kvalitet.

Circle Consult
 bistår med spidskompetence inden for hardware- og software-design, printudlægning, mekanikkonstruktion, produktion og projektstyring. 

Danfoss Power Electronics A/S

Danfoss Power Electronics A/S udbyder frekvensomformere samt relaterede produkter og serviceydelser til det globale marked. Vi opfylder vores kunders behov for frekvensomformerteknologi, automatisering, energibesparelse og komfort. 

EcadDesign
 
EcadDesign er et printlayoutbureau, som designer alle typer print efter gængse standarder: Perfag/IPC etc.
EcadDesign har et meget stort viden og erfaringsgrundlag i design af støjfølsomme miksede analoge/digitale konstruktioner med speciale inden for medico teknik.
Vi bruger Cadense Allegro og Supermax Ecad (IPL) software. 

FLONIDAN A/S

FLONIDAN A/S blev grundlagt i 1982, da Danmark startede udrulningen af naturgas.

I starten af 1990’erne kom den første gasmåler med temperaturkompensation. Den blev solgt i lande, hvor gasmålere blev installeret udendørs og krævede temperaturkompensation for at undgå tab. Høj præcision, udvidet temperaturområde og en overlegen stabilitet gjorde måleren til ’det sikre valg’ for mange forsyningsselskaber. Faktisk er denne første generation af gasmålere stadig i drift i dag hos nogle forsyningsselskaber.

I starten af 2000’erne gjorde vi gasmålerne smarte ved at integrere datakommunikation. Gennem forskellige trådede og trådløse kommunikationsformer kunne gasmålerne automatisk overføre sine forbrugs- og driftsdata til andre systemer.


 

FOSS Analytical A/S

FOSS Analytical A/S udvikler, producerer og markedsfører instrumenter for hurtige, pålidelige og dedikerede analyse løsninger til rutinekontrol af kvalitet og processer til landbrugsprodukter, fødevarer, farmaceutiske og kemiske produkter.
 

GN Audio A/S

GN, som sælger produkter under varemærket Jabra, udbygger til stadighed sin position som en af verdens førende og hurtigst voksende leverandører af håndfri kommunikationsløsninger. Med 1.100 medarbejdere og salgskontorer i verden udvikler, producerer og markedsfører vi et bredt sortiment af headsets til slutbrugere, kontorer og Contact Centre.

GN's
forretningsområde omfatter også OEM-udstyr (Original Equipment Manufacturing) til en lang række globale kunder, herunder producenter af mobiltelefoner, pc'er og PDA'er. 

GN Falcom A/S

FalCom is an advanced hearing protection solution enabling special operations, military, law enforcement and security personnel to communicate in the most extreme environments – all while providing world class hearing protection.

Built on 150 years of innovation
FalCom is built on GN’s foundation as a global leader in intelligent audio solutions. The GN Group’s unique portfolio of medical, professional and consumer audio solutions – and the deep research and development expertise behind this range of products - gives our brands unprecedented advantages in the med-tech, hearables and intelligent audio field.

 

GN Hearing A/S (GN ReSound)

Vi hjælper mennesker med at høre bedre.

Det er vort mål at være med til at udvide teknologiens grænser og levere pålidelige produkter af høj kvalitet for dermed at være med til at forbedre livskvaliteten for mennesker med høretab.

GN Hearing, der er en del af GN Group, er en af verdens største producenter af høreapparater og audiologisk udstyr.

GN Hearing findes i mere end 100 lande og har forsknings- og udviklingscentre i Danmark, USA og Kina og samarbejder med universiteter og teknologicentre i hele verden.

 

GRUNDFOS Holding A/S

Grundfos er globalt førende inden for avancerede pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi.

PRODUKTION OG PUMPER
En årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder gør Grundfos til en af verdens førende pumpeproducenter. Grundfos er i dag verdens største producent af cirkulationspumper og dækker omkring 50 % af verdensmarkedet.
Ud over pumper producerer Grundfos både norm- og dykmotorer. Desuden udvikler og sælger Grundfos højt avanceret elektronik til overvågning og styring af pumper og pumpeanlæg. Grundfos har også indført Grundfos Blueflux, som er et nyt teknologi-label, der sikrer, at udstyret er blandt det absolut bedste på markedet.
 

HBK A/S (Hottinger, Brel & Kjr A/S)

At HBK, we help our customers solve sound and vibration challenges,
and develop advanced technology for measuring and managing sound and vibration.
Through this expertise, we ensure component quality, optimize product performance and improve the environment.
 

Interacoustics A/S

Interacoustics A/S indgår i William Demant Holding koncernen, der er en danskejet virksomhed med mere end 7.700 medarbejdere og 8.5mia. DKK i omsætning.

Interacoustics A/S udvikler, producerer og sælger høremåleudstyr med fokus på avancerede diagnostiske og kliniske produkter herunder udstyr til brug for tilpasning af høreapparater, hjernestamme audiometri samt balance måleudstyr. Fra selskabets hovedkvarter i Danmark afsættes dette udstyr i mere end 100 lande gennem såvel eksterne distributører som egne salgsselskaber. Vi beskæftiger 200 medarbejdere og er blandt verdens førende udbydere.

Læs mere om os på www.interacoustics.com 

Oticon A/S

Oticon indgår i William Demant Holding koncernen, der er en danskejet virksomhed med mere end 5.800 medarbejdere og 5,7 mia. DKK i omsætning. Oticons produkter sælges i mere end 100 lande, og 97% af omsætningen ligger uden for Danmark. Vi har mere end 100 års erfaring og er i dag en af de førende inden for branchen. Den position er opnået ved at være eksperimenterende, kreativ og hurtig til at finde nye løsninger. Vi arbejder sammen mod et fælles mål; nemlig at levere de bedste løsninger til mennesker, der ønsker at høre bedre. 

SPECTRONIC DENMARK A/S

Spectronic Denmark A/S is a Danish company specializing in high quality covert audio and video surveillance solutions.
Our products are exclusively used by law enforcement, the intelligence community, military special operations forces, and other government approved organizations worldwide.
The company has existed since 1983 and we are known for delivering reliable, intuitive, and best-in-class surveillance equipment.
Spectronic is a part of DTC – Domotactical Communications Inc.

If you have an enquiry relating to our DTC product lines please visit the DTC Webpage

 

Velux A/S

Widex A/S

Widex er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i Danmark i 1956. I dag er det en af verdens førende producenter af høreapparater. Widex høreapparater forhandles i mere end 100 lande over hele verden, og virksomheden har over 3.800 ansatte globalt.

Vi udvikler digital teknologi på et kvalitetsniveau, som de færreste kan matche, hvilket har skabt vores omdømme som en af de mest innovative producenter i branchen. Vores kompromisløse tilgang til innovation har ført til fremskridt som f.eks. verdens første digitale i-øret-høreapparat.

Det er vores mission at levere høreapparatløsninger, som er nemme at bruge, som gnidningsløst integreres i dagligdagen, og som gør det muligt for brugerne at høre naturligt.
 

Your item is added to Cart
 

Back to Products
Go to Cart